Bullet journal

Hier vind je de pagina’s van mijn bullet journal. Neem ze over, laat je erdoor inspireren, of kijk ernaar, maar doe vooral je eigen ding!

 

Weekly spreads August

img_4067

Het einde van de zomer nadert. Dat wou ik ook vastleggen in deze spread. Een zonsondergang pagina waarbij ik weg kan dromen!

img_4027

Soms moet er geen reden achter zitten, maar maak je iets omdat je het mooi vindt. En dat  heb ik hier gedaan. Random prentjes gewoon omdat ik ze mooi vind!

img_4026

Sticker tijd! Het is lang geleden dat ik nog eens een pagina maakte met enkel stickers. Ik had nog heel veel planten stickers liggen en wou deze nu eens gebruiken.

img_4025

Ik ben een koffie verslinder! Ik dacht dat dit vooral was tijdens mijn dagen als leerkracht, maar ook tijdens de vakantie kan ik er niet genoeg van krijgen. Daarom een ode aan mijn verslaving! :D

img_4024

De zomer is verschrikkelijk warm in België en veel bloemen blijven niet overeind. Ik hou ervan om de paardenbloemen te zien veranderen in pluizenbollen (vooral in de tuinen bij andere mensen :D)

img_4023

Ik hou van mijn pastel washi tape! Je kan er eindeloos mee combineren en ze passen bijna overal bij! Hoe gemakkelijk is dat!

img_4022

Om het BOHO thema verder te zetten vond ik deze mooie plaatjes op pinterest. Ze geven me een festival-zomer-gevoel. Ideaal om het tweede deel van de zomer in te gaan!

Cover page august

img_3988

Ik hou wel van het indianen-boho-thema. Deze prent was dan meer dan ooit geschikt om te gebruiken op mijn roverpage.

Weekly spreads July

img_4021

Oh hemel, wat gaat te tijd toch veel te snel!! We zitten al in de helft van de zomervakantie! Ik kan er bijna niet aan denken. Tijd om mijn favoriete plaatjes een plaats te geven in mijn budo. Ik had deze al een hele tijd afgeprint en nu krijgen ze dan ook een plaatsje in mijn spread.

img_4019

Ik heb nieuwe pennen gekocht op Ali Express. Het zijn brush pennen met een harde punt. Heel gemakkelijk om mee te schrijven en te handletteren. én veel goedkoper ook! Ik ben er zeer tevreden van.

img_4018

Ik had een hele ‘travelers page’ gemaakt. Nu waren we op onze reis op safari geweest en daar vond ik deze mooie pauwenveer. Ik wou deze tussen mijn budo stoppen maar viel er altijd uit. Met wat washi tape plakte ik deze vast. Het oogt niet heel mooi, maar als ik de veer er ooit uit wil halen (om de tekst te lezen) dan zal het me nog steeds lukken om het netjes te doen!

img_4017

Het strand-zomer-gevoel blijft doorgaan, want dit is hoe ik me nu voel. Relaxed en uitgelaten.

img_4016

We zijn officieel op reis vertrokken en dat kon ik niet beter weergeven dan met strandfoto’s!

img_4015

Ik wou een pagina met een lavendel thema. Het is namelijk zo dat elke avond als Joas gaat slapen ik zijn Lavender lullaby zing. Toch moet ik eerlijk toegeven dat ik niet zo dol  ben op deze pagina. Ik denk dat het komt door de paarse achtergrond ofzo? Ach ja, ze kunnen niet allemaal even goed zijn!

img_4014

 Ik weet niet waarom ik net deze prentjes heb gekozen, maar ze doen me denken aan vakantie. Is het dat niets doen, bloempjes peuken en genieten van de natuur? Het zou kunnen. Maar dit is één van de weinige pagina’s die ik moeilijk kan uitleggen :)

img_4013

Dit is officieel één van mijn favoriete pagina’s in mijn hele bullet journal. Het is heel meisjesachtig, betoverend en roze! Helemaal ik dus!

img_4012

Het was mijn verjaardag! Yes Yes… I was born on the fourth of July! :) De foto met de bloemen was een cadeau..

 

img_4008

De zomervakantie is nu echt begonnen en als ik aan de zomer denk, denk ik aan zon, zee, strand en ijsjes. Het was dan voor mezelf niet meer dan normaal dat dit het thema zou worden van mijn eerste zomerweek!

Daily spread July

img_4010

We zijn vandaag op uitstap geweest naar Vlissingen. Omdat Joas daar veel nieuwe dingen had gedaan (zoals ‘zwemmen’ in de zee) wou ik er een hele pagina aan wijden. Voor het eerst gebruikte ik ook fotootjes die we zelf getrokken hadden. Zo blijft de herinnering aan die dag langer plakken!

Packaging List

img_3976

Deze maand gaan wij op reis naar Spanje. Omdat ik mega georganiseerd ben en er als de dood voor ben om iets te vergeten heb ik een packaging list gemaakt. Hier kan ik alles noteren wat ik nodig heb en zeker niet mag vergeten. Met aanvinkvakjes is het handig om aan te duiden wat er al in de koffers zit.

Brain Dump July

img_4007

In juli zijn er heel veel mensen jarig. Dus ik wou zeker op mijn brain dump pagina een sectie waar ik alle jarigen kon noteren zodat ik zeker niemand zou vergeten. De sticky notes en de brede washi tape komen van Ali Express.

July Cover page

img_4002

Juli is mijn maand, want dan ben ik jarig! Ik wou consistentie houden in mijn bullet journal door bij elke monthly cover een getekend meisje te gebruiken. Ik teken ze niet zelf, maar vind ze op pinterest.

Weekly spread June

img_4001

De laatste van deze maand. Het zit er weeral op! We zitten in de helft van het jaar. Wat gaat dit toch allemaal snel. Het enige voordeel aan deze afsluiter is dat mijn vakantie eindelijk kan beginnen! Ik kijk er al naar uit om allerlei leuke dingen te gaan doen met Joas!

Weekly spread June

img_3999

De foto van de gele bus had ik gezien in een spread van Creachick . Zij is de inspiratie om aan mijn bullet journal te beginnen. Ik wou het altijd op mijn manier doen en geen kopieën maken van anderen hun werk. Maar toch kon ik het uiteindelijk niet laten om dit prentje ook te gebruiken.

Summer cleaning list

img_3998

Ik had mezelf voorgenomen om me de hele zomervakantie de tijd te geven om mijn huis eens een grondige poetsbeurt te geven. Daarvoor had ik lijstjes gemaakt van wat er allemaal moest gebeuren. Heel handig! Maar zoals jullie zien, heb ik best nog wel wat werk en de zomervakantie is bijna over!

Weekly spread June

img_3996

In Flow magazine stonden deze mooie prentjes. Een beetje vintage. En zo heb ik het graag. Met mijn stickertjes die ik op Ali Express kocht, krijgt de pagina een hele vintage feel!

Weekly spread June

img_3967

Een tijdje geleden kocht ik in action een aantal stickers. Waaronder deze mooie. Ik besloot om eens een pagina te maken zonder foto’s, maar met enkel stickers. Heel kleurrijk en frivool!

Weekly spread June

bujojuneweekly3

Bij mijn bestelling vorige maand bij ali express zaten ook clear stamps. Deze waren nu toegekomen en die moest ik natuurlijk uitproberen in mijn bullet journal. Ze zijn supermooi (heel veel verschillenden in het plantenthema) en ze drukken niet door de pagina’s. Er waren ook weer nieuwe pastelkleurige washitapejes aangekomen die niet mochten ontbreken in mijn journal.

Weekly spread June

bujojuneweekly2

Ik had deze prentjes al een hele tijd geleden uitgeprint omdat ik er ontzettend vrolijk van word. Omdat mijn pagina’s altijd wel een soort thema hebben, werd er hier gekozen voor het thema ‘hapiness’. Wie wordt er nu niet vrolijk van bellenblaas of confetti?

Weekly spread June

bujojuneweekly1

Ik kocht nieuwe washitape via ali express. Ik ben dol op het botanisch thema en dus ook op deze washitape. Voor deze weekly wou ik rood en groen combineren. De stempeltjes kopen uit de action.

June brain dump

bujojunebraindump

Ik kocht stickervellen in Action en één van deze vellen was een indianenthema. Pijlen, veren en een mooi indiaans meisje. De grote paardebloem komt uit een Flow magazine.

June Monthly

bujojunemonthly

Mijn maand pagina van juni. Ik zag de achtergrond in een mindfulness boekje staan van de flow en wist meteen dat ik het wou gebruiken op een maand pagina.

Weekly spread May

bujomayweekly7

Via een poll op mijn instagramaccount hebben mijn volgers beslist dat het thema van deze week flamingo’s en ananassen zijn. Wat ben ik blij met dit gekozen thema!

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop
Artline pennen:  hier te koop
gelpen zwart: hier te koop
washi tape: dreamland
Prentjes: van pinterest
Blauwe achtergrond: flow

Weekly spread May

bujomayweekly6

Ik had een gouden washi tape pakket besteld op Ali express. Ik was er zo blij mee dat ik het onmiddellijk wou gebruiken!

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop
Artline pennen:  hier te koop
gelpen zwart: hier te koop
gelpen wit: hier te koop
washi tape: hier te koop
Prentjes: van pinterest

Weekly spread may

bujomayweekly5

Yellow is Sun and Sun is Fun! Mijn goudgele pagina!

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop
Artline pennen:  hier te koop
gelpen zwart: hier te koop
gelpen wit: hier te koop
washi tape  – action
roze achtergrond: flow
Prentjes: van pinterest

Weekly spread may

bujomayweekly2

Deze week werd Joas 7 maanden! Een mijlpaal dat zeker vermeld moet worden in mijn bullet journal!

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop
Artline pennen:  hier te koop
gelpen zwart: hier te koop
gelpen wit: hier te koop
washi tape  – Colruyt
roze achtergrond: flow
Prentjes: van pinterest

Mothersday spread

Toen ik mijn zoontje ging ophalen bij Yaya (de onthaalmoeder) zat hij daar klaar met zijn tulpje in de hand.
Een moederdagcadeautje dat ik wou koesteren in mijn bullet journal.

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop
Artline pennen:  hier te koop
gelpen zwart: hier te koop
gelpen wit: hier te koop
washi tape ‘you look amazing’ – action
Geel-roze washi tape – flying tiger
roze achtergrond: happinez
spreuk – hing aan het bloempje
Letters – uitgeprint via word

Weekly spread may

IMG_1882

Ik had veel om op te schrijven deze dagen, dus daarom maar 2 weekdagen op deze spread. Ik heb vanaf nu ook mijn to-do’s bij op de pagina gezet. Zo heb ik een duidelijker overzicht per dag wat ik moet doen.

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop
Artline pennen:  hier te koop
gelpen zwart: hier te koop
Prentjes: flow magazine
gelpen wit: hier te koop
clear stamp: action
washi tape – action

Weekendspread may

I love coffee!! en in deze spread wou ik even een ode geven aan mijn verslaving. Op zich is deze spread heel basic gebleven. Oh ja! Kevin is jarig geweest! Happy birthday liefie!

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop

Artline pennen:  hier te koop

gelpen zwart: hier te koop

Prentjes: van pinterest

roze achtergrond: zelf gekleurd

washi tape – action

Washi tape zwarte tuigjes: hema

Weekly May

We beginnen mei met een ‘pink party’. Misschien een beetje over the top. Maar hey, waarom ook niet?!

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop

Artline pennen:  hier te koop

gelpen zwart: hier te koop

Prentjes: van pinterest

roze achtergrond: zelf gekleurd

washi tape – action

Washi tape watermeloen: dreamland

Brain dump page May

 

Een braindump pagina is een pagina waar je alles wat in je hoofd zit opschrijft. Dit kan gaan over ideetjes

die je hebt in verband met knutselprojecten of voor je bullet journal, maar eveneens ook belangrijke data

zoals verjaardagen of afspraken. Je maakt dit om je brein te structuren en alles een plaats te geven.

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop

Artline pennen:  hier te koop

Prentjes en knijpertjes: van pinterest

Ruitjespapier: uit ‘Flow’

 

May monthly cover

Met een monthly cover geef ik het begin van een nieuwe maand aan. Omdat ik mijn bullet journal meer als

een soort dagboek gebruik, zet ik hier graaf mijn afspraken en evenementen onder de noemer ‘this month’.

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop

Artline pennen:  hier te koop

Prentjes: van pinterest

plantenprentjes en achtergrond: uit ‘Flow’

bruin papier – inpakpapier

 

Weekly April

Omdat het de afgelopen dagen wat sombere dagen waren heb ik geprobeerd om wat meer een lente-

gevoel in mijn bullet journal te creëren. Het thema van deze spread is bloemetjes.

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop

Artline pennen:  hier te koop

gelpen zwart: hier te koop

Prentjes: van pinterest

roze achtergrond: uit ‘Flow’

washi tape – action

Tombow dual brush pennen

(voor het roosje): hier te koop

 

Weekly April

Hier heb ik gekozen voor het thema blauw-goud.

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop

Artline pennen:  hier te koop

gelpen zwart: hier te koop

gelpen wit: hier te koop

Prentjes: van pinterest

oranje achtergrond: uit ‘Flow’

washi tape – action

Weekly April

Origneel wou ik voor een botanisch thema gaan, maar toen ik mijn prentjes opzocht onder de noemer

‘groen’ op pinterest vond ik heel wat leuke prentjes die niet de standaard sanceveria zijn die tegenwoordig

mega-populair zijn. Daarom overheerlijke avocado’s, groene deuren en één enkel hangplantje.

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop

Artline pennen:  hier te koop

gelpen zwart: hier te koop

Prentjes: van pinterest

bruine achtergrond – broodzakje

washi tape – action

Weekly April

Het begin van de lente en de eerste zonnige warme dagen, dat moest gevierd worden met een

fleurige en zonnige spread!

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop

Artline pennen:  hier te koop

gelpen zwart: hier te koop

gelpen wit: hier te koop

Prentjes: van pinterest

roze achtergrond: uit ‘Flow’

prentje zonsopgang: uit ‘Flow’

groene schijfjes: uit ‘Flow’

washi tape – action

achtergrond lettertjes – locale krant

April Monthly cover

Konijntjes, bloemetjes, plantjes en een zomers oker geel… Laat het goede weer maar komen!

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop

Artline pennen:  hier te koop

Prentjes: van pinterest

gele achtergrond: uit ‘Flow’

washi tape – action

achtergrond lettertjes – oud boek

bruine achtergrond – broodzakje

Buy and Sell

Hier noteer ik alles wat ik koop en verkoop op het internet. Zo kan ik bijhouden of ik alles aankrijg en of

betalingen correct gebeuren.

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop

Artline pennen:  hier te koop

Prentje – uit tijdschrift

washi tape – action

achtergrond lettertjes – oud boek

Tombow dual brush pen: hier te koop

Joas’ milestones

Deze pagina gebruik ik om belangrijke momenten te noteren van Joas. Eerste keer groentepap,

eerste tandje, … Dit krijgt hier een mooie plaats!

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop

Artline pennen:  hier te koop

gelpen wit: hier te koop

Prentjes: van pinterest

groene achtergrond: uit ‘Flow’

washi tape – action

Birthdays

Omdat onze familie nogal veel verjaardagen telt, vond ik het belangrijk om ook deze een plaats te

geven in mijn bullet journal. Zo kan ik in het begin van de maand even terugkijken en bekijken

hoeveel cadeautjes ik moet kopen. Hebben jullie mei en juli al gezien??!!

Sponsor-verjaardagspakketten zijn deze periode altijd welkom! :D

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop

Artline pennen:  hier te koop

Prentjes: van pinterest

rode achtergrond: uit ‘Flow’

blauwe schijfjes: uit ‘Flow’

washi tape – action

Coming soon pages

Omdat ik mijn bullet journal week per week maak, is het moeilijk om afspraken en planningen bij te houden. Daarom heb ik in het begin van mijn journal per maand een kalendertje

gemaakt waar ik mijn afspraken kan bij plaatsen. Zo kan ik in het begin van de maand even terugkijken en ze verhuizen naar mijn monthly cover page.

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop

Artline pennen:  hier te koop

bruin papier – tekenpapier

blauwe strookjes – tekenpapier

washi tape – action

Yearly Cover page

 

clean en simple. Zo wou ik mijn bullet journal beginnen.

Spullen die ik gebruik:

Leuchtturm 1917 Dotted: hier te koop

Artline pennen:  hier te koop

Advertenties