Stickerkid

Enkele weken geleden kreeg ik een superfijn mailtje van Stickerkid met de vraag of ik geen naamstickers wou laten ontwerpen voor Joas. Hun vraag kwam als geroepen want binnen enkele maanden start Joas op school en dan heb ik graag alles gelabeld.
Ik mocht op hun website een testpakketje samenstellen en hier begon het feest voor mij.

Ik vind het geweldig om kleurtjes en symbooltjes uit te proberen om toch maar het allerleukste resultaat te verkrijgen. Na wat zoeken uit het ruime aanbod koos ik voor een zacht donkerblauw en een tijger. Joas is de laatste tijd gek op dieren en daarom leek de tijger een gepaste keuze.

Joas zijn koekendoosje

Stickerkid heeft een verscheidenheid aan naamsticker, maar ook reflecterende stickers om op jassen te kleven, armbandjes voor mocht je kind verloren lopen en zelfs muurstickers. Omdat ik me wil focussen op zijn schoolcarrière besloot ik te gaan voor de medium naamstickers met symbooltje, de kleine naamstickers en de sticker om in je schoenen te kleven. Zo weet de juf bij welke zweetvoetjes de juiste schoenen passen!

Ik ben supertevreden met het pakketje dat ik mocht ontvangen en ik gok (mezelf kennende) dat er nog wel bestellingen zullen volgen! :)

Ik geraak mijn doosjes en drinkbussen voorlopig niet meer kwijt! (hoop ik)

Via de code: ‘MAMAVANJOAS’ ontvang je 10% korting op je aankoop ! Zeker een aanrader dus! (Geldig tot 10/01/2020)

Gepubliceerd door mamavanjoas

Een naaiende mama met een planner en te weinig tijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s