Vol verwachting klopt ons hart!

Of ik onze goed-heilig man een prins op het witte paard zou noemen dat weet ik nog niet, maar ik weet wel dat Hij vandaag onze zoon enorm gelukkig maakte!

Zoals ik in mijn vorige blog al vertelde is het me niet geheel duidelijk hoe hard Joas mee is met de Sinterklaasgekte. Beseft hij echt wat er aan de hand is, of zijn er toevallig heel leuke momenten gepasseerd vol snoep en chocola. Toen we gisterenavond zijn schoentje zette was hij toch nog niet zo enthousiast. (Waarom zou hij nu toch zijn schoenen op de salontafel zetten?!)

Toen hij vanmorgen opstond vond hij eerst en vooral de letterkoekjes onderaan de trap. Die slimme Sint had met de koekjes een weggetje gemaakt om te volgen naar de cadeautjes, maar dat zag Joas dan weer niet. Hij is het spoor gevolgd tot aan de tafel en is dan in volle enthousiasme beginnen eten. Zónder gezien te hebben wat er op de tafel allemaal voor leuks staat! (Oké, ergens was dit wel supergrappig, het bewijst maar weer eens wat voor een zoetebek onze zoon is :D)

Na een kleine tip (Lees: mama die zegt ‘hé kijk daar eens’) vond hij zijn cadeautjes en was hij door het dolle heen. Ikzelf ben altijd een voorstander van educatief speelgoed of speelgoed dat de hersenen prikkelt en daarom vroegen we aan Sinterklaas dit jaar Smartmax! Leuke staafjes en bollen die magnetisch zijn, waarmee je allerlei leuke dingen kan bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos, ze reiken net zo ver als je fantasie gaat.
We kregen 2 sets. Een basisset (altijd handig als je iets nog niet in huis had) en ‘click & roll’. Met deze laatste kan je leuke knikkerbanen maken.

Daarnaast werd Joas zijn creatieve brein nog meer geprikkeld met een verfdoos, nieuwe penselen en een schilderschort. Wat goed van de Sint om ook aan de kleren te denken!
In elk geval kan zijn dag niet meer stuk!

Aan alle kinderen die braaf waren geweest… (of ondeugend en veel geluk gehad hebben)… Veel plezier met jullie nieuwe speelgoed en we kunnen weer aftellen naar volgend jaar!

Gepubliceerd door mamavanjoas

Een naaiende mama met een planner en te weinig tijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s