Moet er nog taart zijn?

Dit jaar besloot ik om voor Joas zijn verjaardag zelf aan het bakken te gaan! Ik nam een dagje vakantie van mijn werk om me goed te kunnen voorbereiden. Ik ging namelijk 4 taarten maken en mijn mama nog eens 3. (Want we moesten maar eens niet genoeg hebben!)

Ik maakte een cheese-regenboogcake, een chocoladebom, een rode vruchtentaart en een cijfertaart. Ik maakte het me niet héél moeilijk en haalde hier de perfecte bakmix voor een spongecake. Dit was dan de basis voor mijn 2 biscuits. Tussen de rode vruchtentaart kwam een laag confituur en slagroom en bij de chocoladetaart, hoe kan het ook anders, een laag chocomousse.

Voor de cijfertaart maakte ik een koekjesdeeg in de vorm van een 2. Deze werd dan gebakken en daartussen kwam een overheerlijke creamcheesevulling. De top werkte ik af met Joas’ favoriete fruit en enkele eetbare hostiebloemen.

Ik moet toegeven dat het een heel werkje is om al deze taarten te maken, alsook tussendoor de ruimte te versieren en te zorgen dat je al het materiaal in huis hebt om een feestje te organiseren, maar achteraf bekeken ben ik er superfier op! #eigenstoefstinktniet.

Heb je interesse in de volledige recepten? Laat het me dan zeker weten in de reacties!

Gepubliceerd door mamavanjoas

Een naaiende mama met een planner en te weinig tijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s