Traktaties in de opvang..

Ik ben van nature iemand die graag origineel uit de hoek komt met cadeautjes en traktaties. Dus ook nu heb ik lang getwijfeld over wat ik zou doen voor de opvang. Ik maak graag mijn cadeautjes persoonlijk en ook nu voor Joas zijn verjaardag wou ik er een persoonlijke toets aan geven.

Na een hele lijst met ideetjes, kwam ik er op uit dat ik met Joas koekjes wou bakken. Een traktatie die hij zelf gemaakt had met hulp van mama. Ik koos voor simpele zandkoekjes omdat ik weet dat de meeste kinderen in de opvang deze wel mogen en kunnen eten. (Bijna iedereen heeft tanden :D) Ik wou ze niet te groot maken, zodat één koekje al niet meteen een maaltijdvervanger zou zijn.
Via een vriend kon ik leuke cijferuitstekers lenen en de beslissing was al snel gemaakt. Een zakje vol met 2’tjes. Toepasselijk toch?!

Toch miste ik nog iets. Ik besloot Joas ook enkele grotere cirkels te laten uitsteken waar ik dan de letters van zijn naam op drukte. Zo hebben de mama’s ook een koekje om mee te snoepen.

Hier kocht ik nog uitdeelboekjes om de traktaties af te maken. Er is op het internet een groot aanbod van uitdeelboekjes, maar na veel wikken en wegen koos ik toch voor die van Eric Carle. Leerrijk én supermooi!

Hopelijk zijn de kinderen in de opvang er blij mee! Ze zijn in elk geval met veel liefde en vooral véél plezier gemaakt!

Gepubliceerd door mamavanjoas

Een naaiende mama met een planner en te weinig tijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s