Het hooded raglan sweatshirt

Joas en zijn hooded raglan sweatshirt.

Sinds ik avondschool kinderrealisaties volg ben ik thuis veel minder aan het naaien. Nu had ik een tijdje geleden een super leuk stofje gekocht in de stoffenstraat en werd het hoog tijd om er nog eens een truitje mee te maken. Joas is ondertussen ook naar de volgende maat aan het gaan en daarom heeft hij dringend nieuwe kledij nodig!

Ik ben een grote fan van Brindille & Twig en daar hebben ze een geweldig gratis patroon van het hooded raglan sweatshirt. Ik ben onmiddellijk beginnen printen en beginnen naaien. In een mum van tijd was het klaar. Dat is één van de redenen dat ik zoveel van B&T hou! Ze hebben niet alleen heel leuke patronen, maar ze zijn ook heel snel en simpel.

In mijn hoofd heb ik me al voorgenomen om thuis ook terug meer te gaan naaien, maar dan zie ik soms mijn zetel en dan denk ik dat uitrusten ook een leuke hobby is :) #shamenoshame!

Gepubliceerd door mamavanjoas

Een naaiende mama met een planner en te weinig tijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s