So much to do, so little time!

Als ik al dacht dat niet werken me geen structuur zou geven, dan is een nieuwe job helemaal verwarrend.

Sinds september ben ik officieel geen kleuterjuf meer, maar ben ik beginnen werken als educatief medewerker bij Joetz vzw. Het is een raar gevoel om na bijna 10 jaar in een ander beroep te stappen, maar gelukkig kan ik in deze job ook nog voor de klas staan.

Ik moet wel toegeven dat de verandering een zwaardere impact had dan ik ooit had kunnen denken. Voor de eerste keer in mijn leven bestaat mijn werkweek uit 36 uur en heb ik niet om de 7 weken een vakantie klaarstaan. Dit is best wel pittig. Ik heb me serieus moeten aanpassen aan dit gegeven en zelfs nu nog vind ik het enorm vermoeiend om me aan te passen.

Maar ik hou er natuurlijk de goede moed in en ben er me van bewust dat een aanpassingsperiode altijd wel even kan duren.

Het feit dat Joas heel wat nieuwe dingen te bieden had deze periode en veel aandacht nodig had, heeft er natuurlijk ook mee te maken.

img_4715

Joas is de afgelopen maand veel ziek geweest. Een oorontsteking, twee weken later een luchtwegeninfectie waarvan hij 6 dagen koorts heeft gehad en 4 dagen nadat hij eindelijk genezen was kreeg hij een maag-darmontsteking. We hebben onze portie dus wel gehad.

In tussentijd is Joas ook jarig geweest. Zijn eerste verjaardag!
Die stond ook ineens sneller voor de deur dan verwacht!

Ik had grootste plannen voor zijn vriendjes bij de onthaalmoeder. Ik wou voor elks een zakje naaien waar er rozijntjes in konden en ook een rijstwafel verkleed als beertje ging mee. Dat heeft er natuurlijk voor gezorgd dat het naaimachine weer een hele tijd op de tafel heeft gestaan.img_4522.jpg

Maar ik vind dat ik mag trots zijn op het resultaat!

Joas vond zijn verjaardagsfeestje geweldig! Het was schitterend weer voor oktober. 26°C en volle zon! Wat wil je nog meer op een verjaardagsfeestje. Hij kreeg ook een smashcake die ik liet maken bij koekebakkevlaaien, waar hij volledig is voor gegaan! Hij vond dit ge-wel-dig en hij had graag de hele taart opgegeten. Ik moet wel toegeven dat we de uren erna wat last hadden, omdat hij een enorme Sugar rush heeft gehad! Dus mocht je ooit ook dit geweldige idee hebben, hou er dan rekening mee dat je een hele nacht een druk kind hebt. Voor ons was dit wel de moeite waard!

Gepubliceerd door mamavanjoas

Een naaiende mama met een planner en te weinig tijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s