eat, sleep, play, repeat…

img_2414Vandaag wil ik het vooral hebben over het eerste deeltje van de titel. Het eten. Joas is een heel flinke eter! Hij lust echt alles! Van witloof tot pastinaak, van peer tot sharonfruit, het maakt hem niet uit.. het gaat allemaal vlotjes binnen.

Ik probeer hem met zoveel mogelijk smaken kennis te laten maken, want ik vind het belangrijk dat hij alles eens proeft. Stiekem hoop ik ook dat ie later ook veel zal lusten, want dat is helaas een gave dat ik niet beheers. Maar nu moet ik toch eerlijk toegeven dat ik het gemakkelijker vind om te experimenteren met zijn fruitpapjes dan met zijn groentepapjes.

Zelf ben ik ook best gek op verschillende soorten fruit, maar groenten zijn ook mijn valkuil. Ik merk dat ik vaak blijf steken in dezelfde recepten. Aardappel met wortel en kip, pasta met zalm en broccoli, rijst met kabeljauw en pompoen, … Maar daar stopt mijn kennis van de groentepapjes.

Daarom heb ik me nu voorgenomen om de komende weken te gaan experimenteren met groentepapjes. Ik heb al enkele receptjes gevonden die me lekker lijken, maar ik kan er natuurlijk nog veel meer gebruiken. Dus heb jij een lekker receptje? Ik heb een babycook! Laat het even achter in een berichtje of via Facebook! En wie weet verschijnt jou receptje wel mee in mijn volgende blog!

Gepubliceerd door mamavanjoas

Een naaiende mama met een planner en te weinig tijd!

2 gedachten over “eat, sleep, play, repeat…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s