Fantaster!

Schermafbeelding 2018-04-15 om 15.30.12Samen met een aantal vriendinnen gaan we tegenwoordig twee dinsdagen op de maand naaien. We huren een gezellig lokaaltje, ik zorg voor hapjes en drankjes, en er is voldoende plaats en ruimte om patronen te tekenen, naaimachines en overlocks op te stellen, en vooral om veel te keuvelen!
Twee weken geleden (onze eerste naaiavond) had ik gepland om eindelijk eens aan het bospakje te beginnen voor Joas. Ik heb al weken, dan niet maanden een leuk stofje in de kast liggen, klaar om er een schattig pakje uit te maken. Maar toen kwam mijn schoonzus tevoorschijn met een supermooi stofje! Het herfststofje van see you at six – de maple leaves! Ik had het al een aantal keer in de winkel zien liggen, maar om de één of andere reden had ik het nooit meegenomen. En élke keer ik thuis kwam dacht ik: ‘ doeme toch!’
Toen ik heel enthousiast en lichtelijk jaloers reageerde om de stof in haar naaidoos, gaf ze het zonder twijfelen door aan mij! Een gebaar waar ik superdankbaar voor ben!
Ze had ook het patroon van de aster bij. Een leuke gezellige trui, met een gezellige kraag. Omdat ik voor mezelf heel graag een trui had, was ik heel blij dat ik ook het patroon mocht gebruiken!
De Aster is een leuke, iets bredere trui met een fijne brede hals. Het heeft driekwart mouwen en is snel en gemakkelijk in elkaar te zetten! Het enige mindere puntje dat ik er aan vind is dat hij best kort is. Ik heb nogal graag mijn truien iets langer, maar deze valt echt maar net tot op de boord van je broek.
Desalniettemin zit deze trui wel fantastisch!! Ik ben er dol op! Het stofje is misschien wel een herfstcollectiestuk, maar het is nu niet dat de zon volop schijnt! Dus het is zeker nog gepermitteerd :D (al zeg ik het zelf)
Mochten er dames (of heren) in de buurt van Lier nog interesse hebben in onze naaiavondjes, laat zeker een berichtje achter. Er zijn zeker nog enkele plaatsjes vrij!

Gepubliceerd door mamavanjoas

Een naaiende mama met een planner en te weinig tijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s