In stijl naar de opvang

Bloed, zweet, tranen en veel hulp van de bonbon (mijn mama) maar we hebben een boekentasje om mee te nemen naar de onthaalmoeder!
Het heeft ons wel wat gevloek en getorn gekost en 2 paar ogen, maar we kunnen er fier op zijn! Of dat ben ik allesinds!
Natuurlijk zijn er nog een heleboel foutjes aan te bespeuren, maar het was ook maar het eerste boekentasje dat ik ooit maakte!
Het patroon heb ik hier gevonden en vond ik heel duidelijk! Veel foto’s laten je zien hoe je stap voor stap de tas moest maken.
De stofjes komen uit deze winkel .
Daar hebben ze mij enorm goed geholpen met het vinden van alle kleine prulletjes zoals gespen terwijl Joas de hele winkel bijeen aan het krijsen was omdat hij de slaap niet kon vatten. Ook al kon ik niks doen, buiten ervoor te zorgen dat de wandelwagen niet stopte met bewegen, was het toch wel even blozen! Gelukkig vonden ze het daar helemaal niet zo erg en hadden ze er alle begrip voor.
En om het helemaal af te maken heb ik zijn naam er op geflokt!
De flock en flex die ik hier nog heb liggen, zijn helaas van een winkel die niet meer bestaat. Jammer, want ik was er heel tevreden over. Dus nu moet ik op zoek naar een nieuwe leverancier.
Nuja, om deze blog af te sluiten zou ik toch nog even men mamsie in de bloemetjes zetten. Voor het mee prullen en vloeken, om dan achteraf supertrots te kunnen zijn zodat Joas morgen in stijl naar de opvang kan!

Gepubliceerd door mamavanjoas

Een naaiende mama met een planner en te weinig tijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s