And here we go

Ik was er al een tijdje over aan het nadenken, maar nu gaan we eindelijk van start. Ook deze mama blogt!
Met deze blog ga ik me proberen te onderscheiden van andere blogs door een variëteit aan blogs . Je vindt hier verhalen over mijn zoontje Joas (geboren op 16 oktober 2017). Ik praat over de hoogte- maar ook dieptepunten van het ouderschap; de struggles van het hebben van kinderen; de oh-zo-mooie-en-schattige momenten; en nog zo veel meer.
 
 
Maar ook mijn passie voor het naaien zal uitvoering besproken worden. Als creatieveling doe ik heel veel verschillende projecten graag, maar naaien is toch één van mijn favoriete bezigheden. Toch beschouw ik mezelf nog steeds als een beginner. Ik ben nog veel aan het experimenteren en wil me in september ook gaan verdiepen via avondschool. Onder het motto: je bent nooit te oud om te leren.
 
Naast mijn naaimachine werk ik ook graag met de cameo silhouette. Het personaliseren van men eigen gemaakte kledij voor Joas vind ik geweldig.
 
 
 
Omdat ik precies tijd te veel heb (wat he-le-maal NIET waar is) ben ik ook de trotse bezitter van een bullet journal. Ik gebruik het als agenda, maar ook voor foto’s en tekeningetjes. Ik vind het geweldig om te ‘handletteren’ en te ‘doedelen’. Dé termen in een bullet journal. En naar gelang iedereen graag zijn eigen ding er mee doet, doe ik dat ook!
 
Dus…
 
 
Deze blog zal dienen om mijn verhaal te doen. Dingen die ik ontdek, die ik meemaak, dingen die me dwarszitten, maar zeker ook de dingen die me gelukkig maken.
 
De dingen die jullie willen lezen!
 
Tot schrijfs!

Gepubliceerd door mamavanjoas

Een naaiende mama met een planner en te weinig tijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s